Miért kerül sokba egy weboldal?

Tapasztalatunk az, hogy valójában a beletett munkát tekintve, nem is kerül sokba egy honlap.

Ahhoz hogy egy informatikai szakember önmagában képes legyen létrehozni mondjuk egy céges honlapot, az alábbi ismeretek/képességek megléte minimum szükséges:

– Projekt menedzser tapasztalat, valakinek ki kell húzni az információkat az ügyfélből, hogy az ügyfél elgedett legyen, és valóban azt kapja amit tényleg szeretne.

– Mély hálózati ismeretek, mivel minden honlap hálózaton át érhető el.

– Webes programozási nyelvek ismerete, sajnos ma már nem csak 3-4 programozási nyelvet kell ismerni, inkább 10 -től felfelé.

– Grafikai tapasztalat és szépérzék, egy érdekes optimumon kell egyensúlyozni, hogy szép és használható legyen az elkészített weblap

– Trendek folyamatos követése, na ez legnagyobb kihívás, folyamatosan jönnek ki új technológiák, trendek, el kell dönteni melyikbe fektet bele az ember időt és energiát, holott lehet hogy a tudás a végén a szemetesben köt ki.  Csak egy példa, biztosan emlékeznek páran a Flash alapú honlapokra, ma már nem igazán jönnek számításba úgy gondolom.

 

Amennyiben úgy gondolod, ezeket az elvárásokat egy emberben nehéz megtalálni, jól gondolod!

Csak egy példa. Tipikus gond szokott lenni, ha valaki programozó, akkor általában nem annyira van érzéke a grafikához, de ez visszafele hatványozottan igaz. A webdizájnerek általában nem tudnak programozni, legfeljebb minimálisan.

Ezért mi csapatban gondolkodunk, működésünk egyik lényege, hogy megtaláljuk a megfelelő embert minden területre.

Kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot hogy segítsünk:

Kapcsolat

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.